Mgr. Václav Krása

Kandidát do Poslanecké sněmovny ve Stř. kr. za TSS.
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2022 20:33:00

Lidé, šetřete a umírejte

Lidé, šetřete a umírejte

Komentář na facebookovém profilu k šíření legionelly.

Není nad dobrou radu. Lidé, šetřete a umírejte. Co na to ministr zdravotnictví? Mlčí! Říkáme si vyspělá země, ale naši potentáti se chovají jako v „banánové" zemi.

Šíří se smrtelná nemoc ze sprchy (MFD) V ČR už 2. rok po sobě rostou počty nemocných tzv. legionářskou nemocí. Nárůsty nejsou rovnoměrné, dochází k nim jen v některých krajích. Příčinou může být i šetření za horkou vodu. Pouhé snížení teploty vody z 50 na 45 stupňů stačí, aby se bakterie legionella přítomná ve vodě začala množit. Úmrtnost na legionellu je 5 až 15 %. Pokud se neléčí antibiotiky, zabíjí 40 % nakažených. Zbavit se jí lze občasným zvýšením teploty vody a propláchnutím výtokových míst. Vyšší teploty nesnáší, při 70 stupních hyne.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama