Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.07.2018 11:17:00

Moc prosím, nenadávejte Babišovým voličům

Moc prosím, nenadávejte Babišovým voličům

Komentář na facebookovém profilu k budoucnosti Babišovy vlády.

Já vím, že Babišova vláda s komunisty vzbuzuje v řadě z nás vztek, frustraci, zlost. Přesto k Vám/nám mám jednu prosbu. Je asi strašně jednoduché a vlastně pochopitelné, nechat tuhle zlobu odventilovat nadáváním voličům Babiše a spol. Ale prosím nedělejme to. Jasně, zní moc pěkně dovolávat se čl. 23 Základní listiny práv a svobod (právo občanů na odpor). Ale realita je taková, že porazit Babiše lze (zatím stále ještě) hlavně ve volbách. Ale k tomu potřebujeme získat jeho voliče.

Fakt si myslím, že řada z nich o své volbě třeba teď pochybuje. Řada z nich si jí není jistá. Nadáváním jim, je akorát zaženeme do kouta a utvrdíme je v nesmyslech, které mele Babiš (že je to všechno kampaň a tak). Musíme s nimi mluvit. Musíme jim nabídnout jinou alternativu. Politiku slušnou, pokornou, pochopitelnou. (Což je tedy především na nás politicích)

Moc prosím. Nenadávejte voličům Babiše. Neurážejte je. Zkuste s nimi mluvit, diskutovat, vysvětlovat. Uznávám, že s některými to bude marný. Ale my nepotřebujeme přesvědčit všechny. Úplně bude stačit přesvědčit jich polovičku.
Tak to pojďme alespoň zkusit. I když to bude těžké a výsledek není zaručen, pořád je to lepší, než jen dávat průchod svému vzteku a frustraci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama