Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2021 16:12:00

Pozval jsem Okamuru do svého pořadu. Co on a Hitler? Neotrhl by se?

Pozval jsem Okamuru do svého pořadu. Co on a Hitler? Neotrhl by se?

Komentář na facebookovém profilu k předžalobní výzvě Tomia Okamury vůči Janu Hrušínskému.

 Tomio Okamura se zlobí

Jan Hrušínský dostal předžalobní výzvu, ve které jej Tomio Okamura - SPD vyzývá, aby se mu omluvil za výrok, že Okamura je „takový malinkatý nácek, který by v případě, že by potkal Adolfa Hitlera v parku, se od něj neodtrhl.“ Jan Hrušínský tohle pronesl v mém podcastu Neřízená střela, když jsme se bavili o představení jeho divadla Na Jezerce „Už je tady zas!“.

Jan Hrušínský už na výzvu odpověděl, že si za svým prohlášením stojí. Nevidí důvod pro omluvu, ani proto, aby se jakkoli omezoval ve svých hodnotových soudech Tomia Okamury a jeho počinů.

Je zvláštní, když Tomio Okamura - coby velký zastánce ničím neomezeného práva na svobodu slova - rozdává jednu předžalobní výzvu za druhou těm, kteří se kriticky vyjadřují o něm. Nicméně, aby to bylo všechno fér, rozhodl jsem se do svého podcastu Neřízená střela pozvat Tomia Okamuru také. Povídali bychom si o tom, proč si někteří lidé o něm myslí to, co Jan Hrušínský, a proč si on myslí, že nemají pravdu.

Tak co myslíte? Přijme Tomio Okamura pozvání? Zkusí vysvětlit svůj pohled na své činy a výroky, nebo se bude dál jen schovávat za výhrůžky soudy?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama