Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2019 19:37:00

STAN vnímám jako další naději

STAN vnímám jako další naději

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům stranických voleb STAN.

Mám plný fb statusů o Starostové a nezávislí. A je to docela fajn čtení. I docela příjemný shluk lidí. A hlavně nové vedení téhle strany se mi líbí. Tuším v něm nemálo toho, co mi v politice nejvíc chybí. Pokoru a pozitivní přístupu k životu. Ve sněmovních volbách jsem to STANu hodil. Motivován tím, aby to přes 5 procent dotáhli a hlasy pro ně nepropadly. Ale pak jsem z jejich práce ve Sněmovně nebyl úplně nadšen. A jako největší zklamání přišlo pro mě nepochopitelné jednání STANu při volbě předsedy Senátu.

Vít Rakušan říká, že nechce dělat nic jinak než Petr Gazdík. Naopak chce co nejvíce věcí dělat jako Petr Gazdík. Ale pro mě je on jiný typ člověka, politika. Petr Gazdík vydupal STAN z ničeho. To asi nebyla žádná sranda. A je třeba před tím smeknout. Ale tu změnu ve vedení STANu vítám. A věřím, že přispěje k politické kultuře v ČR.

Do Eurovoleb to teda hodím Pirátům, protože ti jsou pro mě už úspěšně proměněnou nadějí v zajímavou a moderní politickou stranu. Ale STAN vnímám jako naději další. Tak ať se daří.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama