Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2019 6:34:00

Výstavba bytových domů u OC Paprsek

Výstavba bytových domů u OC Paprsek

14. 02. 2019 byli informováni obyvatelé Stodůlek o výstavbě bytových domů u OC Paprsek, která pokročila do další fáze. Text informativního dopisu si můžete přečíst níže.

Vážení obyvatelé Stodůlek,

dovolte mi Vás touto cestou informovat o dalším vývoji výstavby OC Paprsek. Dne 17. prosince Stavební odbor MČ Prahy 13 oznámil zahájení územního řízení na Bytový dům Paprsek společnosti Trigema Stodůlky. Jedná se o bytový dům (na místě stávajícího jednopodlažního objektu OC Paprsek) se 3 podzemními podlažími, kde budou umístěny komerční prostory, a strukturou bytových domů o různých výškách od 6 NP do 13 NP.

Byl jsem osloven několika občany Stodůlek s relevantními námitkami proti plánované podobě projektu. Bohužel i přes několik veřejných slyšení s developerem nebyly tyto námitky vzaty v potaz.

Se silným znepokojením také vnímám to, že Stavební odbor oznámil zahájení územního řízení těsně před Vánoci (i když věděl, že odpor obyvatel je značný), a tím zkrátil možnost zpracování námitek na absolutní minimum.

Proto jsem se rozhodl finančně podpořit odborné zpracování námitek expertkou na stavební právo k tomuto územnímu řízení, aby je mohl stavební odbor a případný odvolací orgán posoudit.

Tyto námitky byly podány na Stavební odbor a celé znění můžete nalézt ZDE.

Na stejném odkazu také můžete podepsat petici proti současné podobě výstavby či mi tam nechat komentář, co si o výstavbě myslíte.

S přátelským pozdravem Václav Láska

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama