Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2020 5:29:00

Vzteklé dupání nožičkou malého dítěte, kterému jste vzali hračku

Vzteklé dupání nožičkou malého dítěte, kterému jste vzali hračku

Komentář na facebookovém profilu k návštěvě Miloše Vystrčila na Tchaj-wanu.

Necítím slova čínského ministra zahraničí o tom, že Miloš Vystrčil zaplatí za návštěvu Tchaj-wanu vysokou cenou jako výhrůžku, které bychom se měli bát. Působí to na mě spíš jako vzteklé dupání nožičkou malého dítěte, kterému jste vzali hračku. Vzteká se a pláče. Jasně, čínský komunistický režim není malé dítě. Je to odporná diktatura, která zavírá své lidi do koncentračních táborů. Ale i ta je zjevně zaskočena tím, že se jí na odpor postavila malá země uprostřed Evropy. Navíc ta země, o které měli ve svých komunistických svazcích díky pražskému Hradu napsanou poznámku “Tam je to naše. Lokajové”.

Evidentně není. Budou muset své záznamy přepsat. A jsou z toho dost nervózní. Co když se přidají další? Tak se nedivme té uplakané vzteklé reakci. Naopak z ní můžeme mít z určitého úhlu pohledu i radost. Díky českému Senátu a pražskému primátorovi jsme se vyvázali z lokajské role a vracíme se zpět na cestu suverénního a sebevědomého státu, který si nenechá nic diktovat ani od největší totalitní velmoci. Tak ať si čínský komunista pláče. Nedivím se mu. Svoboda a demokracie ho fakt hodně bolí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama