Mgr. Vítězslav Jandák

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2010 12:47:00

Jejich program je o prachách, náš o lidech

Jejich program je o prachách, náš o lidech

Vzkaz Vítězslava Jandáka voličům a sympatizantům

Poslanec za ČSSD a volební lídr v Jihočeském kraji Vítězslav Jandák by chtěl doporučit všem sympatizantům sociální demokracie jednotlivé akce ČSSD v krajích. Zároveň si pro sympatizanty a voliče sociální demokracie připravil vzkaz.

 „Na dalších akcích budou stánky, kde budeme informovat o tom, co sociální demokracie nabízí v oblasti školství, zdravotnictví, ale také jak se dostat z dluhů. Máme na to návod a chceme vás o tom informovat,“ říká poslanec Vítězslav Jandák. Samozřejmostí bude na těchto akcích kulturní program. Tedy to, co proběhlo v Ostravě, bude následovat i v dalších ostatních krajích.

„Vám, sympatizantům sociální demokracie, chci vzkázat jednu věc. Tyto volby jsou strašně důležité. Jsou důležité pro váš život a ne pro funkcionáře. Uvědomte si, že se hraje o to, že vás budou moci bez důvodu vyhodit z práce, že budete muset zaplatit operaci slepého střeva. Jejich program je o prachách. Ten náš je o lidech. Zkuste se nad tím zamyslet a zauvažovat, komu svůj hlas dáte,“ vzkazuje všem voličům Vítězslav Jandák.

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama