Mgr. Vlasta Bohdalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.07.2018 12:22:00

Měl by být Poche ministrem zahraničí?

Měl by být Poche ministrem zahraničí?

Reakce na facebookovém profilu na slova Jaroslava Bašty.

Co říkáte tomu, že ČSSD trvá na tom, že ministrem zahraničí bude Miroslav Poche, který minimálně verbálně podpořil kvóty na přerozdělování imigrantů? Nepoškodí ji to silně u voličů? Je to něco, co může před veřejností obhájit?

Kdybych hledal někoho, kdo personifikuje všechny problematické projevy současného upadajícího postavení české sociální demokracie, musel bych poukázat na Miroslava Pocheho. Patří k představitelům mladé generace technologů moci, kteří politiku provozují jako svérázný typ podnikatelské činnosti. Někteří pro tyto účely založili vlastní politické strany, jiní naopak využívají ty zavedené partaje konfekčního střihu, jak je nazývá Jaroslav Foldyna.

Princip je v obou případech stejný – řadoví členové hlasují podle pokynů, protože jsou určitým lidem zavázáni. Miroslav Poche zanechal v tomto ohledu nesmazatelnou stopu v pražské komunální politice, pak v Evropském parlamentu a teď by se rád pokusil využít možností, které pro jeho styl politiky poskytne Ministerstvo zahraničí. Přes pochopitelný odpor prezidenta Miloše Zemana jej na tento post protlačují lidé, kteří si o státu, politice, voličích a členech vlastní politické strany myslí to co pan Poche. To nemůže dopadnout dobře.inimálně verbálně podpořil kvóty na přerozdělování imigrantů? Nepoškodí ji to silně u voličů? Je to něco, co může před veřejností obhájit?

Toto jsou slova Jaroslav Bašty a já s nim na 100% souhlasím!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama