Mgr. Vlasta Bohdalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2015 14:48:06 - Kusáková

inkluze ve školství

„Vůbec se mi to nelíbí a jsem proti. Sloučení handicapovaných dětí s těmi nehandicapovanými je neštěstí pro obě skupiny. Děti jsou daleko šťastnější, když jsou zasazeny do rovnocenné komunity,“ řekl prezident republiky podle serveru idnes.cz. Co vy na to a jak byste inkluzi ve školství řešila Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2015 11:37:59 - Mgr. Vlasta Bohdalová
Paní Kusáková,    s inkluzi v rozumné míře souhlasím,  ovšem při splnění těchto podmínek:        1)asistent, který s dítětem je po celou školní docházku, nemění se každého půl roku         2) pokud se použijí podpůrná opatření a dítě se začlenit nedá, musí mít možnost přejít do speciální školy.         3) zásedně odmítám inkluzi za každou cenu.         4) finační prostředky, které budou potřeba, musí být jasné již v ropočtu na 2016, ale ne tak, že si je MŠMT najde ve svém ropočtu                                                                                   Vlasta Bohdalová