Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2017 9:11:00

Jako člen příslušného výboru se budu věnovat vydání poslanců Babiše a Faltýnka

Jako člen příslušného výboru se budu věnovat vydání poslanců Babiše a Faltýnka

Vyjádření Jakuba Michálka k obhájení funkce místopředsedy Pirátů

 Rád bych poděkoval všem členům Pirátů, kteří mi dali důvěru ve vnitrostranickém hlasování. Obdržel jsem 233 hlasů z 321, tedy celkem 72% podporu všech členů strany. V Pirátské straně přímá demokracie funguje. Každý představitel je odvolatelný celostátním fórem, tedy všemi členy. Pokud jsou parametry nastaveny rozumně, odvolatelnost politiků je důležitý kontrolní mechanismus.

Důvěry členů si vážím, je to pro mě signál pokračovat v další práci. Udělám vše pro to, abych členy a voliče, kteří nám dali důvěru, nezklamal. Do Vánoc bych chtěl ještě stihnout zřízení vyšetřovací komise k OKD, zveřejnění smluv ČEZu a dokončení historicky prvního otevřeného výběrového řízení na členy dozorčí rady VZP. Dále se jako člen příslušného výboru budu věnovat vydání poslanců Babiše a Faltýnka v kauze Čapí hnízdo.

V hlasování byla rekordní účast, a to 62 % všech členů. Myslím, že to ukazuje, že jsme na jedné lodi a držíme kurs.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama