Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.12.2020 17:11:00

Pane premiére, věnuji vám symbolicky na oplátku sekeru

Pane premiére, věnuji vám symbolicky na oplátku sekeru

Komentář na facebookovém profilu k schodku státního rozpočtu

 Pane premiére, věnuji vám symbolicky na oplátku sekeru, stejně jako vy věnujete sekeru v rámci státních financí všem občanům.

Příští rok jste naplánovali navýšení dluhu o 320 miliard Kč, a to jste ani pořádně nezohlednili nevyhnutelné dopady krize a daňový balíček. Takže bude hůř a v důsledku to všechno zaplatí zase občané, jejich děti a vnoučata.

Jasně, schodek se dá v době krize pochopit, ale vy jenom nabízíte samé štědré předvolební dárečky a vůbec neřešíte, z čeho to zaplatit nebo kde ušetřit.

Teda kromě těch 10 miliard Kč, o které jste pod nátlakem komunistů připravili armádu. I když jste se zaklínali, že na to nikdy nepřistoupíte, protože právě armáda nám významně pomáhá v boji proti koronaviru.

To je zkrátka pořád spousta řečí o tom, jak jsou Piráti neomarxisti, ale nakonec je to vaše vláda, s jejíž podporou nám tady vládnou komunisti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama