Michaela Krausová

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2019 16:18:00

Schůzka na žádost pana Tenzera skutečně proběhla

Schůzka na žádost pana Tenzera skutečně proběhla

Reakce na tajné snímky z policejní sledovačky

 V momentě, kdy se objevily informace o trestním stíhání pana Tenzera, jsem s ním přerušila veškeré kontakty a odkázala jsem ho, aby se v případě jeho jakýchkoliv budoucích podnětů, obrátil na gesčně příslušného radního v oblasti jeho podnikání, tedy Jana Chabra (TOP 09), případně na naše protikorupční analytiky.

V evidenci schůzek se jméno pana Tenzera nevyskytuje, podstata naší schůzky se totiž netýkala zájmů společnosti JCD vůči magistrátu. V době, kdy jsem ještě neznala okolnosti týkající se stíhání pana Tenzera, jsem v dobré víře s dotyčným hovořila jako s whistleblowerem.

Je evidentní, že probíhá boj společností jako JCD či Bigboard o zakázku na městský mobiliář, a tyto společnosti vrhají špínu i na ostatní ve snaze získat lukrativní zakázku. Ujišťujeme Pražany, že zakázka bude vysoutěžena transparentně a nenecháme se podobnými snahami o diskreditaci zastrašit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama