Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2021 17:14:03

Hana Lipovská prohrála na celé čáře a navíc "zradila"

  Hana Lipovská prohrála na celé čáře a navíc "zradila"

absolutně pošlapala vše, co dosud vykonala, co dosud říkala. Plivla do tváře všem, kteří udělali pro to, aby se stala členkou Rady maximum, stejně tak plivla do tváře všem, co jí drželi palce a vkládali do ní naděje, že se ČT konečně změní.

Nikdy jsem si nemyslel, že budu mít důvod něco takového napsat. Vždy jsem považoval Hanu Lipovskou především za velmi slušného, věřícího a skromného člověka. Hana Lipovská ukázala vstupem do politiky, navíc s ohledem na subjekt, tedy Volný blok, který bude v Pardubicích reprezentovat, čemu dává přednost. Bohužel, dala přednost řvaní ulice před demokracií, hulvátství před slušností, výkřikům před kvalitním programem, demagogii před podloženou argumentací. 

Nepochopila to hlavní, že je jen nástroj pro to, aby se někdo udržel ve Sněmovně a někdo jiný se do ní dostal na xtý pokus. Hana Lipovská je nepostradatelná v Radě, na ulici nepatří. Pochopitelně, na své rozhodnutí má právo, jen by si měla uvědomit, že zklamala důvěru milionů lidí. Nevím, zda a nakolik podlehla kouzlu paní Bobošíkové, podle mého subjektivního názoru se nechala dětinsky ovlivnit. Ještě má čas to zastavit a vžít zpět.

Přeji Haně Lipovské, aby našla včas cestu vrátit se tam, kde byla, aby opět našla své dnes ztracené já.

Michal Malý

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama