Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.09.2018 23:49:01

Džihád v České republice. Teroristický útok zmařen. A příště?

Džihád v České republice. Teroristický útok zmařen. A příště?

Strašíte migranty a přitom u nás žádní nejsou. Strašíte terorismem a přitom u nás nic nehrozí. To tvrdí politici a většina medií směrem ke kritikům současného vývoje v Evropě.

Dnes se v mediích objevila zpráva o tom, že byl zadržen radikální muslim, který připracoval teroristický útok v České republice. Toto sdílel na sociálních sítích: "Tahle země bude naše! A nebude moci být pro všechny!" (rozuměj: bude muslimů).

Doporučoval bych těm "uklidňovatelům", co tvrdí, že se u nás straší migrací a terorismem, aby si prohlédli ty hrůzné fotografie z řady teroristických útoků. Fotografie a videa, zachycující řádění migrantů, násilí, žhářství. Aby si spočetli mrtvé. Aby se podívali, kolik bylo znásilněno a i zavražděno žen. Pokud někdo klade otázku, zda se to může stát i u nás, je špatně položena.

Otázka nezní zda, ale kdy se to stane. To není strašení, to, že v naší zemi může dojít k teroristickému útoku nelze vyloučit. Policie odvedla skvělou práci a včas zadržela teroristu. Co se stane ve chvíli, kdy jiného neodhalí, nechci ani domyslet. Tak, jako by to mé video bylo nadčasové. Dovolím si je znovu připomenout.

Metro v roce 2025

Hranice Evropy nejsou chráněny. Brusel situaci včetně migrační krize absolutně nezvládá. Místo aby chránil Evropu, vydává nesmyslné směrnice, nařízení či omezení a hrozí Polsku, nám, Maďarsku. Tohle musí skončit. Musíme zůstat samostatným suverénním národním státem. Státem, o kterém budeme rozhodovat my sami, ne Brusel. O to se budu zasazovat, dokud budu dýchat. Jde o naši zemi, o budoucnost našich dětí.

Michal Malý
Člen ReV Strany svobodných občanů, člen liberálně- konzervativního názorového křídla Svobodní Plusko

protože usiluji o zachování suverenity a nezávislosti ČR, usiluji o skutečnou svobodu našich občanů: kandiduji do Senátu ve volebním obvodě 23 -  Praha 8 pod číslem 9

O nás musíme rozhodovat sami! Jde o naši zemi a budoucnost našich dětí. Prosím, podpořte Deklaraci nezávislosti České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama