Milan Krajča

S lidmi pro lidi!
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2024 4:31:00

NE další destrukci českého zdravotnictví

NE další destrukci českého zdravotnictví

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k problémům zdravotnického systému

 Komunisté se jednoznačně staví proti politice destrukce českého zdravotnického systému Fialovou protilidovou vládou a jejím neschopným ministrem zdravotnictví Válkem.

KSČM co nejrozhodněji odmítá zvyšování poplatků ve zdravotnictví a zásadně se staví proti rozdělení kvality zdravotní péče, které by znamenalo horší zdravotní péči pro většinu obyvatel ČR.

Komunisté vyzývají ministerstvo zdravotnictví, aby účinněji regulovalo lékový trh, včetně předzásobení důležitými léky jako součásti zajištění zdraví a bezpečnosti obyvatel České republiky a zároveň vyzývají vládu, aby systémově řešila nedostatek lékařů a dalšího personálu ve zdravotnictví a síť pohotovostí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama