Miloš Babiš

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.06.2017 17:44:30 - Dark

Proč se pořád musíme opičit?

Proč všichni výrobci a poskytovatelé služeb mají dojem, že se zákazník musí učit všechny jejich finesy technikálie a podobné pro zákazníka úplně podružné a bezvýznamné věci? Proč je v tom podporujete? Proč se pořád musíme opičit po zahraničí a neděláme si věci podle sebe?
Proč se nás snažíte vykořenit z toho co je zažité? Jsme Češi, pokud vy ne, tak jděte jinam.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2017 13:57:30 - Miloš Babiš

Pokud to vezmeme třeba na příkladu potravin, dlouhodobě jsem zastáncem kvalitních českých výrobků a také zjednodušení značení potravin tak, aby si zákazník nemusel hrát v obchodě na detektiva a nemusel znát, jak vy říkáte, „finesy, technikálie a podobné věci“. Bohužel stále ještě nejsme ve fázi, kdy bychom bez řady těchto znalostí mohli mít jistotu kvalitního nákupu. Jsem přesvědčen o tom, že pokud bude výrobek opravdu český, bude kvalita samozřejmostí. Domnívám se, že řada opatření již situaci zlepšila, nebo bude nadále zlepšovat. Je to však zdlouhavý proces, který ovlivňují i sami zákazníci svými spotřebními návyky.