Miloslav Wolf, DiS.

  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2015 18:01:23

Babiš – práva a svobody se zbavíš

Babiš – práva a svobody se zbavíš

....

 

Patříte do stáda nemyslících oveček, co se nechají opít rohlíkem? Pardon koblihou?   Nebo jste již ďábelského šarlatána Babiše prokoukli?

Babišovi protikladné výroky.

Výrok 2013: „nejsem a nikdy nebudu politik“

Výrok 2014: „jsem špičkový politik“                                                                                               

Výrok 2013: „nechci jít do vlády, raději budu v opozici“

Realita 2014: „stal se vícepremiérem a šéfem nejdůležitějšího resortu“

Babiš nově ovládá byznys s ropou
Po roce a půl se dá docela precizně popsat, jak Andrej Babiš využil své politické a mediální moci k prosazení vlastních ekonomických zájmů. A k vytlačení těch, kdo se jim v minulosti odmítli podřídit. Nejpopulárnější politik a majitel Agrofertu přes své loajální lidi míří k ovládnutí celé české petrochemie. Od dopravy ropy po její konečné zpracování. Půdu si připravoval již před lety v kauze Unipetrol.
Přepis úryvku z odposlechu z Kauzy Unipetrol:                                                                     

Spyra: Hele, Babiš mě bude chtít zastřelit. Jdou po mně natvrdo. Co si budeme povídat. V Polsku dokonce o mně píšou, že jsem agentem Mossadu.

Piksa: Tebe Babiš nemá rád?

Spyra: Babiš mě nikdy neměl rád.

Vzhledem k tomu, že Babiš nechal popravit podnikatele Mrázka, tak obavy byly jistě na místě.

Slonková, Válková a další nepohodlní svobodomyslní Babišovi sluhové                                                               

Bývalá šéfredaktorka MF DNES Slonková při nástupu do funkce říkala, že věří dohodám s majitelem Andrejem Babišem a vedením společnosti, které garantují svobodný obsah. Bohužel se tvrdě spletla. Bylo to od ní trošku naivní. Poslední kapkou byl článek v sobotním vydání MF DNES o agentech StB v hnutí ANO. Od té doby Babiš vyhodil nespočet redaktorů, kteří nechtějí psát po vzoru Goebbelsovské propagandy, další řada redaktorů odešla sama. Totalitní a diktátorské praktiky prosazuje Babiš i v hnutí ANO, kde se fluktuace „neposlušných“ také zvyšuje. Viz. Kauza Válková, kde ji Babiš doslova donutil rezignovat. Můžeme se jen dohadovat, čím jí vyhrožoval. Mohlo to být od profesní likvidace až po (jak je jeho zvykem) fyzickou likvidaci.

Babiš posiluje svůj monopol
Citujeme Babiše: „Malé firmy jsou na prd.“ Babiš konečně otevřeně řekl, jakým stylem by řídil zemi, pokud uspěje ve volbách. Podle velkoprůmyslníka Babiše by měl podporu dostávat velký průmysl, malé a střední podniky jsou podle něj na prd. To, že malé a střední firmy táhnou ekonomiku, ho nejspíše nezajímá. Důležité je, aby si za svojí politickou éru nastřádal co nejvíce miliard, přes gigantické střety zájmů. Bohužel toto nejsou jen plané řeči, ale již se na podobných eliminacích malých firem intenzivně pracuje.                                                          
 

Babiš ve velkém skupuje reprodukční kliniky. Ptáte se proč?
Babiš skrze Spolanu Neratovice zhoršil plodnost českých mužů, jelikož tento závod je nejvíce ekologicky zničující pro přírodu i obyvatelstvo ze všech firem v republice a nyní spásně bude podporovat umělou reprodukci. Jeho děsivé myšlenky by mu mohl závidět nejeden filmový superpadouch.

Návrat nemocenské od prvního dne razantně zamítl Babiš
Koalice chystala znovuzavedení nemocenské od prvního dne stonání. Bohužel Babiš jim to bleskově zatrhnul. Lékaři na toto znovuzavedení čekají jako na smilování. Vzhledem k aktuálně nastavené legislativě pobírá nemocný zaměstnanec peníze až od 4. dne marodění. Což je pro drtivou většinou zaměstnanců naprosto nepředstavitelné, kdo si může dovolit snížit výplatu o 15% a zároveň dostát svým závazkům a důstojně přežít? Proto téměř všichni raději běžné choroby přecházejí a vznikají u nich poté mnohem závažnější, vleklé a životu nebezpečné zdravotní neduhy. Toto musíme zastavit!

Babiš zabíjí včely, bez včel máme 3 roky života!
Babišův Agrofert (zaštítěný Monsantem) vyrábí pesticidy na Babišovu žlutou smrt (řepku), tyto pesticidy silně ovlivňují včelstva a zapříčiňují jejich velký úhyn. Bohužel s Babišem v čele vlády tomuto neuděláme přítrž. Letos dle včelařů má být úhyn největší v historii! Může se stát, že firmy jako je Monsanto, Agrofert a další zničí populaci včelstev takovým způsobem, že nebudeme mít jak opylovat rostliny a během 3 let lidstvo zahyne. Tento čas nám vypočítali nejfundovanější biologové a botanici z celého světa. Mmj. Agrofert pěstuje geneticky modifikované plodiny. Takže jeho negativní dopad na zdraví obyvatel je rozmanitý.
 

Babiš zavádí StB ponovu
Agent Bureš si zavzpomínal na mládí, na komunistické bonzování a zrodil se mu v jeho chorobné hlavě hrozivý nápad. Tajné služby budou mít velmi silně posílené pravomoci. Návrh se má týkat především prolomení bankovního tajemství a větší možnosti ohledně telefonních odposlechů a zisku důvěrných informací od telekomunikačních firem.

                                                                                                                                             

Miloslav Wolf, DiS.
šéfredaktor PD


Více zde: http://www.dsss-praha.cz/news/babis-prava-a-svobody-se-zbavis/
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama