ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2019 11:19:50

Barbarský útok na poslance AfD

Barbarský útok na poslance AfD

Poslance Bundestagu a šéfa regionální pobočky AfD v Brémách Franka Magnitze přepadli nedaleko centra Frankfurtu maskování útočníci a způsobili mu těžká zranění. Nejdříve ho měli pachatelé omráčit dřevěnou tyčí a následně ho kopat do hlavy.

Německo oznámilo, že se jedná o černý den tamní demokracie...Bohužel k tomuto černému dni notnou dávkou přispěla i tamní tradiční politická scéna zleva do prava. Pokud se například kancléřka Merkelová vyjadřovala již od počátku na adresu AfD tak, jak to předváděla, není se čemu divit, že některé kruhy pojaly za prospěšné si na „údajných“ extrémistech vyzkoušet sílu svých pěstí, bot a tyčí. Pokud německá média záměrně AfD dehonestují a ignorují, ač se jedná o významnou sílu německé politiky zastoupenou v parlamentu, pak i na nich ulpěla část krve z ran pana Magnitze...
Zaznívají hlasy (a je to značně pravděpodobné), že za útokem stojí ultralevicové, extremistické hnutí ANTIFA, do jejíž vlajky se tak hrdě halil předseda Pirátů Ivan Bartoš. Ten tvrdil, že se jedná o pokojné hnutí, které vystupuje proti nesnášenlivosti, neonacismu a xenofobii. Takto si, pane Bartoši, představujete pokojné aktivity bojující za společnost bez předsudků? Jsem přesvědčena, že i z úst Pirátů zazní prohlášení, odsuzující tento brutální čin, nejsem si však jista, zda budou myšlena tak úplně upřímně...Je známo, že ANTIFA se staví k Pirátům více než vstřícně, na což mají jistě i vliv sympatie pana předsedy vůči této úderce. Doufám jen, že si některý horlivý aktivista nevezme ze svých německých spolusoudruhů příklad a nevyzkouší sílu svých bot na někom ze členů či příznivců SPD...Zatím se, díky Bohu, terčem útoků stávají jen poslanecké kanceláře a bilboardy. U mé např. flusání na výlohu, močení na rohožku, u kolegů i rozbitá skla. Přesně tak to však začínalo i v sousedním Německu. Kam až to došlo, vidíme v těchto dnech. A tak může být útok na některého z předních představitelů SPD jen otázkou času.Věřím, že se němečtí vlastenci nenechají zastrašit a budou dál hájit zájmy obyčejných Němců. Ne nějakých neonacistů, jak je označují tamní politici a tamní média, ale otců a matek od rodin. Prostě těch, kteří mají strach o svou zemi, jež se mění pod tíhou nezvladatelné migrace a přílivu barbarské kultury středověku.Zároveň pevně věřím v moudrost českého voliče a v to, že se nenechá zastrašit neomarxistickými bojůvkami a zmanipulovat probruselskými medii a stranami, jejíž mnozí členové považují uskupení typu Antify za prospěšnou a mírumilovnou partičku neškodných revolucionářů, bojujících za lepší zítřky.Věřím, že svou moudrost potvrdí v nadcházejících eurovolbách, kde se připojí k ostatním Evropanům a společně s nimi vymete z europarlamentu Marxovy pohrobky, kteří si vytkli za cíl zničit naši kulturu a vyvrátit naše kořeny.Ostře odsuzuji tento barbarský útok!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama