ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.07.2015 23:52:16 - Silvie2

Proč tak silné výrazy?

Je opravdu škoda, že se neumíte prezentovat a ovládat, pane Bartoši. Jako jeden z mála máte obrovskou odvahu, umíte dobře mluvit před lidmi, jste vlastenec a máte nějakou konkrétní vizi.

To vše, jsou velmi vzácné atributy na naší politické scéně. Ovšem bohužel, vzhledem k Vašemu chování a jednání, přijdou absolutně vniveč!

Člověk by byl ochoten skousnout seznamy, pokud jsou na encyklopedické bázi, jak tvrdíte, ostatně kavárna je tvoří také. Pro jedno použití makety šibenice na demonstraci by Vás asi taky nikdo definitivně neodsoudil...

Ale PROČ používáte slova a spojení jako "nadržení negři" (Týdeník Respekt) "čmoudi"..dáváte tak zadarmo střelivo oponentům do kanónů.

A netýká se to jenom Vás, i díky Vašemu nešťastnému vyjadřování jsou označováni všichni, kdo nesouhlasí s přílivem uprchlíků, za rasisty a nácky. Já vím, že by si neomarxisté (sluníčka, kavárna, elita) vymysleli jiné očernění oponentů, i kdyby Vás neměli, ale stejně .. CO NA TO ŘEKNETE?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2016 12:39:03 - Národní Demokracie
 Dobrý den,co napsat jiného než "Na hrubý pytel hrubá záplata"? Pročtěte si výrazy, které používají mainstreamová média, jimiž častují Adama B. Bartoše, ale nejen jeho, nejrůznější havloidi, pravdoláskaři a "sluníčkoví lidé"... Jsou to výrazy nejhrubšího zrna, jaké by Adam z úst nevypustil. Pro ně "korektní" mluva neplatí? Mezi nejsprostší přitom patří nálepka "neonacista". Vždy si ale vzpomenu na známý (a prorocký) výrok Winstona Churchila "Fašisti budoucnosti budou sebe nazývat antifašisty."Platí zde slova sv. Pavla: "Kdybych mluvil jazyky lidskými i andělskými, ale lásku bych neměl, jsem jenom dunící kov a zvučící zvon." Odvolávám se i k Listu Římanům: "Proto nemáš nic na svou omluvu, když vynášíš soud, ať jsi kdokoli. Tím, že soudíš druhého, odsuzuješ sám sebe." Do třetice si troufám říci vlastními slovy i toto: jak by v prostředí plném sprostoty byla slyšet jemná slova, ke kterým by mainstream neměl co říci, takže by mlčel? S tím má Národní demokracie bohaté zkušenosti...Takže podle mého Adam žádné střelivo zadarmo oponentům nedává, našli by si ho vždy, i kdyby si ho měli vymyslet. Příkladem budiž prezident Zeman, na kterém také nenechají nit suchou.Bohumil Šourek, sekretář Národní demokracie