Občané.cz

ODPOVĚDNOST - ODVAHA - OTEVŘENOST
  • Občané
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2010 11:01:54

ALTERNATIVA v komunálních volbách

ALTERNATIVA v komunálních volbách

Vážení občané Karlových Varů, Za nedlouho si budete prohlížet kandidátní listiny do komunálních voleb, v nichž si zvolíte nové zastupitelstvo Vašeho města. Bude mezi nimi i ta, která kandiduje pod názvem ALTERNATIVA.

Již název samotný naznačuje, že Vás oslovuje kandidátka, která je opozicí a alternativou stávajícímu vedení města. Mezi kandidáty ALTERNATIVAnaleznete také již zkušené opoziční harcovníky. Všichni kandidáti ALTERNATIVA mají společné to, že jsou na dnešní vládnoucí karlovarské garnituře zcela nezávislí. Jsou to zkušené, respektované a kompetentní osobnosti. Není jim lhostejný další osud Vašeho krásného města.

Jako předseda partnerské politické strany OBČANÉ.CZ Vás mohu ubezpečit o tom, že volba ALTERNATIVA je pro Vás nadějí, že budete moci být hrdi nejen na minulost Vašeho města, ale především i současnost a s důvěrou budete moci vzhlížet k budoucnosti. Společně s ALTERNATIVA jsme kandidovali již v parlamentních volbách a lídr Vaší kandidátky Jiří Kotek je i našim společným kandidátem pro senátní volby ve Vašem volebním okrsku.

Jezdím do Karlových Varů rád, protože zde nalézám komunitu lidí se spřízněnými životními postoji. Nalézám zde ostrůvky pozitivní energie. Nalézám zde lidi, kterým nejde o osobní prospěch, ale o blaho obce. Nalézám zde lidi, kteří vědí, že nestačí pouze kritizovat, ale, že je třeba jít s kůží na trh a nabídnout plnohodnotnou alternativu. Nelézám zde lidi odvážné, pokorné a profesionálně zdatné. Nalézám je na kandidátní listině ALTERNATIVA.

Proto Vás prosím volte s rozumem i citem, volte nebojácně, volte změnu, volte svobodně s vírou, že volíte začátek nové etapy skutečného rozvoje krásných a hrdých Karlových Varů.

S přáním všeho dobrého,

Petr Havlík

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama