Občané.cz

ODPOVĚDNOST - ODVAHA - OTEVŘENOST
  • Občané
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2010 12:56:39

Stoupáme a padáme s lidmi…

Stoupáme a padáme s lidmi…

Stoupáme a padáme s lidmi… O volebních programech už kdysi řekl Hamlet: Slova, slova, slova… A to netušil, v jakých stupidních a populistických úpravách jsme je nucení číst na volebních billboardech.

Jednoduchý překlad zní: „Lžu vám a vy to víte“. Snadné je říci ne Paroubkovi nebo Nečasovi. Ale proč ano Schwanzenbergovi, Kalouskovi nebo Liškovi? Vždyť tam byli a jsou a udělali co??? A pozor, kdo koho tahá za zlaté nitky! John je uvázán na Romanovi Janouškovi. Jistě jej mohou volit čtenáři Blesku a diváci nováckých televizních seriálů, ale my???

Stoupáme a padáme s lidmi… Slyšíme často, že výměna politiků je nerealistická a nezkušení nic nedokážou nebo se nechají také zkorumpovat. V téhle zemi se angažuje v politice pouhé jedno procento lidí. Co dokázali víme a máme toho plné zuby. Naši zemi mění k lepšímu ti z 99% toho „zbytku“. Mezi nimi jsou úspěšní a vážení lidé, kteří skutečně něco dokázali. Stojí za to jim dát šanci. Tyto volby by po dvaceti letech měli vyhrát občané. Zkuste si cvičně zakrýt profláknutou hlavu na billboardu svojí vlastní fotkou a přidat svoje vlastní heslo, a napsat, co chcete změnit! Možná, že se to nepovede, ale alespoň jste to zkusili.

Ivan Pilný

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama