Občané městu, město občanům

"OMMO.... ejhle, člověk!"
  • OMMO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2013 13:49:43

Co lze také říci k možné příští premiérce české vlády M. Němcové?

Co lze také říci k možné příští premiérce české vlády M. Němcové?

Že nejde jen o tzv. trn z paty ODS, ale že tato procedura tak nějak odráží zájmy stávajících parlamentních politické stran obecně i prezidenta.

Celé to nakonec bude vypadat, že z "nouze ctnost" velí těmto stranám zatáhnouti skoro za jeden provaz, za nějž je v pořadí řadí prezident Zeman. Ten, kdo je natahován na skřipec, jsou spíše občané se svou většinovou příchylností k předčasným volbám. Jedno ze stanovisek parlamentních stran zleva, které zřejmě vyšlou předeším svým členským základnám, bude, že to přeci pro levici bude jen další posilování (jen abychom se sem do té naší země nakonec všichni vešli!) ve zbývajícím čase do regulérních voleb. A vpravo, zejména v ODS se třeba bude čekat na možný návrat V. Klause. Politická mapa by v takovém případě byla zase o něco kompletnější. Léta devadesátá dávají stále své plody, poněkud sešlé věkem, ale svědčící min. o tom, že politické strany v českých podmínkách jsou si stále "blíž a blíž" a jedna bez druhé si svůj další "plnohodnotný" život neumí ani představit. V ohrožení tak mohou být jen ty, tzv. vedlejší produkty - TOP 09 a LIDEM. Posledně jmenovaná je již v "červené knize ohrožených politických druhů". A TOP 09 dostane čas na rozmyšlenou.
Ale vyčkejme jistě také dalších "logických" kroků v příštích hodinách a dnech... Možná se tzv. něco objeví nebo bude objeveno a příští premiérka bude až ta přespříští.

H. Svobodová
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama