Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2019 14:09:00

Oslavy pádu komunistického režimu jsou každým rokem důležitější

Oslavy pádu komunistického režimu jsou každým rokem důležitější

Občanští demokraté si památku 17. listopadu připomněli tradičně na Národní třídě, kde položili kytici zástupci vedení ODS, členové i příznivci strany.

 „Každý rok chodím s našimi členy a příznivci na Národní oslavit svobodu a uctít památku obětí komunismu. Každý rok nás jde více. Protože stále více lidí si uvědomuje, že svoboda není samozřejmá. Že se komunisté opět podílejí na vládě. Že premiér a prezident nadřazují své osobní zájmy nad zájmy naší země. Před třiceti lety jsme získali svobodu a demokracii, vrátili jsme se na Západ a ke kapitalismu. Pro mě je 17. listopad nejdůležitějším státním svátkem. Jsem hrdý, že stojím v čele strany, která je přímou nástupkyní Občanského fóra. Můžete se spolehnout, že budeme vždy bránit hodnoty listopadu´89,“ říká předseda ODS Petr Fiala.

„17. listopad je pro mě osobně mimořádné datum. Vnímám jej jako výchozí bod našeho národa v touze po svobodě a demokracii. Vím, že jsme si zvykli občas nadávat na poměry a říkat, co všechno se mělo udělat lépe, ale nikdy bychom neměli zapomenout na skutečnost, že jsme si právě 17. listopadu vybojovali svou svobodu zpět. Svoboda je totiž hodnota, kterou musíme i po 30 letech stále bránit a opečovávat,“ říká první místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama