Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2015 13:29:57 - Lucie Š.

zákazu chovu kožešinových zvířat

Co si myslíte o ÚPLNÉM zákazu chovu kožešinových zvířat? Proč je i přes změnu občanského zákoníku se zvířaty nakládáno jako s věcmi? Proč se o Česku hovoří jako o množírně psů? Kdyby mohla veřejnost promluvit, určitě by podpořila zákaz chovu zvířat pro kožešinu a množírny, bohužel musíme spoléhat na vaši vůli.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.12.2015 12:58:59 - Olga Havlová
Jsem místopředsedkyní zemědělského výboru a této tématice jsme se věnovali a dali jsme ochráncům zvířat, panu Romanu Rognerovi,  prostor i na zemědělském výboru, aby se k problematice vyjádřil. Výsledkem bylo, že ani jednu z 11-ti farem na našem území nenavštívil, ani když naše poslankyně nabídla, že tam s nimi půjde, tak to odmítli. Naopak předkládali fotografie pocházející zřejmě z Číny. Na naše dotazy nebyl schopen konkrétních odpovědí. Je to u nás legální podnikání pod velkou palbou veterinářů a neshledali jsme žádná pochybení v chovu. Pokud přijdou s novými argumenty, jsem kdykoliv ochotna s nimi zasednout k jednomu stolu a problémy řešit.