Ondřej Profant

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2018 20:01:00

Piráti vyhlásili primární volby na lídra pražské kandidátky

Piráti vyhlásili primární volby na lídra pražské kandidátky

Pražští Piráti na svém internetovém fóru zahájili jednání o tom, kdo se stane lídrem kandidátky do pražských komunálních voleb. Ty proběhnou v září nebo říjnu tohoto roku.

 „Máme ambice komunální volby vyhrát a získat tak místo primátora či primátorky. Jsme otevřená strana a pirátské primárky jsou tak tradičně otevřené i nečlenům strany, stačí se registrovat jako příznivec na internetovém fóru,“ říká předseda pražských Pirátů a poslanec Ondřej Profant.

„O tom, kdo se nakonec stane lídrem pirátské kandidátky, budou moci rozhodnout všichni pražští členové Pirátů v internetovém hlasování. Vyznáváme přímou demokracii a nemáme proto delegátský systém,“ doplňuje Profant. Začátek hlasování je prozatím naplánováno na půlku února, konečné rozhodnutí by mělo padnout do začátku března.

Více k jednání na fóru najdete ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama