Ondřej Profant

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.01.2023 19:53:00

Začátek konce jedné špatné etapy historie naší země plné dezinformací

Začátek konce jedné špatné etapy historie naší země plné dezinformací

Komentář na facebookovém profilu k volbě prezidenta.

 Prezidentem se stal Jack O'Neill a jeho manželka Samantha Carter. Mohu prohlásit, že mé dětství je završeno.

A teď vážně. Prezidentem se stál Petr Pavel. A to velmi přesvědčivě (58,31 %). Já mám velkou radost a chci se s vámi podělit proč.

1) Opravdu upřímně věřím, že tato změna je začátkem konce jedné špatné etapy historie naší země. Etapy, která je provázená dezinformacemi, balancování s politickou a hodnotovou orientací tohoto státu a i společenskému zahlazování korupce. To jsou jevy, které rozhodně v České republice 21. století nechceme.

2) Stejně tak věřím, že Petr Pavel nepřehlíží problémy České republiky. Zde bych se chtěl zastat mnohých voličů Andreje Babiše. Mnohým z nich se žije špatně, těžko se hledá důstojná práce, jsou v dluhové pasti apod. To nejsou problémy nad kterými jde mávnout rukou. Já vím, že těmto lidem AB nepomůže, ale jejich motivace je naprosto upřímná a nemůžeme ji přehlížet. Máme tu rozevřené nůžky mezi regiony a mezi generacemi. Z části se to děje přirozeně, ale u nás je ten rozdíl moc velký. Petr Pavel si toto též uvědomuje a jistě bude bojovat za to, aby se nůžky více neotevírali a naopak se hledala shoda a řešení.

3) Petr Pavel se bude chovat důstojně a s rozvahou, což od prezidenta ČR očekávám.

4) Ač to může připadat překvapivé Petr Pavel má mnoho opravdu liberálních názorů.
Všechny tyto vlastnosti také napomůžou vládě. Vláda je složena z 5 stran a samozřejmě se ne vždy zcela shodne. A právě prezident může vládě pomoci rozsoudit priority - např. v boji proti dluhové pasti / exekucím.

Petře Pavle, hodně štěstí!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama