Oto Brázdil

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2016 11:39:02

Pravda a lež

Pravda a lež

Proč jsem ještě v KSČM

Dobrý den Všem,
Nedávno se mě na FB ptal bývalý spolužák a spolubojovník v jedné osobě Pavel Josífek, proč jsem ještě u KSČM. Dnes jsem na FB uváděl v jedné komunikaci, že jako člověk a především Komunista nemám co skrývat nebo tajit. Proto bych se rád touto cestou podělil o odpověď, kterou jsem mu odepsal.

Proč v KSČM ještě zůstávám? Pavle, asi jsem naivní, ale pořád věřím v ideu a hlavně v odkaz Komunismu. To, že se kapitalismus dostal do řad KSČM je jasné a i logické. Prostě kapitalismus se globalizoval a podařilo se mu infiltrovat systém na celé planetě. Jo, peníze a sex vládnou světu. Vím, že teď to půjde ve straně hodně z kopce a o to víc jak se tito členové KSČM dostávají k moci. Nejen KSČM, ale i celá společnost a i civilizace si asi musí dát na nos a padnout na dno. Můžeš mi, ale věřit, na dno se dostanou zase jen opravdoví Komunisté, protože všichni ti, kterým jde jen o teplá korýtka, tak budou už dávno pryč. Pamatuj, že když se loď potápí, tak krysy ji opouští jako první.  A teď se ptám já, kde budeš Ty? Pavle, věřím, že Tě žene dobrá myšlenka, ale jdeš na to hodně špatně. Někdy je dobré si raději napočítat do desíti, protože nikdy to nebude vše podle Tebe. Je potřeba lid sjednotit, ale ty děláš vše proto, aby se rozděloval. Je potřeba jít a být sám příkladem. Víš co, nejlépe to vystihuje můj projev z krajské konference http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Oto-Brazdil-100056/clanek/Projev-68393 . Já nemusím věřit ani doufat v KSČM, protože tu dělají právě lidé, kteří poslední dobou si na komunisty jen hrají (jak píšeš). Mě stačí, když budu věřit v sám sebe. Vím, co jsem a co mám v srdci.

Pavle moc dobře vím, že nejsi antikomunista a chceš férovou spravedlnost. Bohužel, je na to špatná doba a bude ještě i hůř. Je smutné, že jako Komunista se obracím na víru, ale když nic kolem není, tím čím se zdá být, tak jen víra v sám sebe Ti pomůže zachovat klidnou mysl. Věci nejsou dobré ani špatné, takže snaž se přijmout fakt, že jen prostě jsou. Jen tak zjistíš, že i ty špatné věci co popisuješ, mají být základ pro dobrý konec. Vše souvisí se vším.

PS: Komunismus je jen začátek.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama