Oto Brázdil

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2017 14:48:40

Pravda a lež

Pravda a lež

Co bych dělal

Dobrý den,

Při jednom rozhovoru jsem dostal zajímavou otázku.

Co bych dělal, kdyby si mě Český lid zvolil za svého zástupce a lídra?

A protože má odpověď tazatele zaujala, tak bych se rád o ní podělil s veřejností.

Co bych dělal?

Snažil se pracovat co nejlépe, aby na mě byl Český národ hrdý. Pro začátek mám dva nemalé cíle. Jako první bych dal vyhlásit „referendum“. Vzhledem ke skutečnosti, že toto není levná záležitost a nerad bych zbytečně zatěžoval už tak dost zadluženou státní kasu, tak bych v jednom referendu vyhlásil hned několik stěžejních otázek, které jsou podle mě důležité pro vyjasnění naší budoucnosti.

Protože je pro mě vyjádření občanů velmi důležité, tak bych zavedl jednu novinku a to v podobě dobrovolného vyjádření i věkové skupiny nad patnáct let. Důvod proč je jednoduchý, i ona už má občanský průkaz, má svůj názor a i když jejich hlas nebude směrodatný, ale jen informativní, tak se stále jedná i o jejich budoucnost.

Otázka č. 1

Má ČR zůstat v NATO?

Otázka č. 2

Má ČR zůstat v EU?

Otázka č. 3

Má být stát řízen na základě přímé demokracie?

Dodatková nepovinná otázka č. 4

Souhlasíte s návrhem, aby zaměstnanci ve státní správě měli stanovený základní plat ve výši mediánu (nejčastěji se opakující se hodnota) v ČR?

Dodatková nepovinná otázka č. 5

Měl by maximální plat státního zaměstnance být ve výši průměrné mzdy občanů v ČR?

Dobře si uvědomují, že stát tvoří všichni obyvatelé v ČR. Dále si uvědomuji, že stát hospodaří jen s tím, co vybere na daních od pracovně aktivních občanů. A ano jsem si vědom, že v případě zvolení bych bral mzdu ve výši mediánu. Narovinu říkám, že by mi to nevadilo, protože dobře vím, že když budu mít stejné podmínky jako většina občanů v ČR, tak k nim budu mít nejblíže. Jenom tak budu moct dobře chápat jejich stav, jak na tom doopravdy jsou. Vše ostatní je otázkou osobní cti, která se dnes už moc nenosí.

Přeji Vám všem krásný zbytek dne a budu se těšit na Váš názor

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama