PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.06.2010 12:31:00

Důstojná oslava výročí existence NRZP

Důstojná oslava výročí existence NRZP

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR oslavila 10 let.

Místopředsedkyně senátu Aleny Gajdůšková je velmi potěšena, že může své jméno spojit s oslavou 10. výročí existence Národní rady osob se zdravotním postižením ČR, protože za 10 let si organizace, která sdružuje většinu organizací osob se zdravotním postižením, vydobyla velké uznání a je respektovaným partnerem pro státní správu, ale i pro samosprávy.

V mnoha městech rada pomohla vzniku bezbariérových přístupů. Národní rada osob se zdravotním postižením je také iniciátorkou dobrého nahlížení na legislativu. Nejvýznamnějším zákonem, na kterém se rada podílela, je zákon o sociálních službách. Alena Gajdůšková je také ráda, že toto výročí bylo oslaveno v důstojném prostředí senátu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama