PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2022 19:09:00

Kampaň po pirátsku. Distancuje se už i TJ Sokol

Kampaň po pirátsku. Distancuje se už i TJ Sokol

Komentář na facebookovém profilu k jednomu pirátskému předvolebnímu přešlapu.

 Tomu říkám pikoška - chtít opravit to, co už je opraveno nemalým úsilím jiných. Městský radní za Piráty na plakátech slibuje opravu nyní už kompletně opravené sokolovny ve Zlíně.  O opravdu zdevastovaném okolí sokolovny, které není Sokola , ale na městských pozemcích, ani slovo. O ty se totiž měl z radnice už dávno postarat. Kampaň po pirátsku.

Vedení TJ Sokol Zlín ve svém vyjádření k tomu říká:  "Tělocvičná jednota Sokol Zlín se distancuje od obsahu předvolebního billboardu Pirátské strany.

Budova zlínské sokolovny je opravená a je v plné kondici sloužící svému účelu - sportovní vyžití členské sokolské základny a občanů města Zlín.

Sestra Jitka Kejřová se souhlasem výboru Tělocvičné jednoty Sokol Zlín kandiduje za politické sdružení "Zlín sobě" jako zástupce zlínského Sokola.

TJ Sokol Zlín ve volbách do městského zastupitelstva nemá žádné spojení s Pirátskou stranou."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama