Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2015 8:19:31

Pro Mynáře platí jiný metr

Pro Mynáře platí jiný metr

Pod hradními prominenty se začínají otřásat židle. Ten či onen nemůže dostat prověrku, další zase musí vysvětlovat svá vyjádření.

 Ani prezident Zeman není zrovna tím, kdo by mohl kárat ostatní. Jeho účast na Albertově vedle propagátora odporu proti běžencům Konvičky či poslední demonstrace na podporu prezidenta, dokonce za účasti již téměř zapomenutého Sládka, může hovořit o všem možném, jenom ne o toleranci. Nejmarkantnějším případem zastávání se lidí, kteří na to opravdu nemají ani sebemenší nárok, je pozice kancléře Mynáře. Na rozdíl od Pilce, který byl ve funkci nahrazen jiným důstojníkem, a to po poradě s ministrem obrany a náčelníkem generálního štábu, Mynář neustále ve své funkci přežívá. Drží se jí jako klíště. A asi sám dobře ví proč. Zamítnuté odvolání rozhodně nezvrátilo přátelský vztah prezidenta ke svému kamarádovi. Vždyť přece právě Mynář domluvil autobusy na podporu Zemana na Albertov. U Mynáře bude Zeman prý vyčkávat na rozhodnutí všech odvolacích instancí. Takže se vlastně nic neděje. Kdysi proklamovaná kampaň, že všem se musí měřit stejně, padni komu padni, zřejmě na Hradě vzala za své. Povedená fraška za hradními zdmi bude evidentně dále pokračovat. A vyjádření komise NBÚ je pro hradní elitu nejspíš cárem papíru.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama