Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2015 10:48:36

Žádný z nás nemá patent vědět vše nejlíp

Žádný z nás nemá patent vědět vše nejlíp

Se zájmem jsem si přečetl polemiku místopředsedy vlády a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše s předsedou STAN Petrem Gazdíkem.

Nejsem si tak zcela jist, že volební kampaň se začíná zveřejněním názoru v médiích. Spíše bych očekával diskusi s občany v ulicích měst a obcí. Ale jak jsem z názoru Andreje Babiše zjistil, všichni, kteří tu kdy byli ve vládě, jsou prostě hloupí, nepostavili ani psí boudu a vlastně tedy této zemi pouze škodili. I za vlády, ve které je hnutí ANO, se mění ministři. I oni mají své problémy a kauzy. Dalo by se říct, ten kdo je bez viny, nechť hodí kamenem. Ono se většinou nejedná o odvolávání primátorů, ale spíše o nesoulad v hnutí ANO, jež se rozdělí na dvě části, a ta silnější vítězí. Takto skončilo ANO v Ústí nad Labem, Českých Budějovicích, Frýdku – Místku i ve Znojmě. Co se týče Prahy, si stejně jako ostatní Babiš uvědomil, že odvolání pražské primátorky by mohlo být vnímáno jako neúspěch hnutí ANO. A tak ji podržel.  Jak dlouho se mu to bude dařit, uvidíme. Někteří odvážlivci totiž uzavírají sázky o tom, že primátorka Prahy na podzim skončí. Ano, demokracie je křehká forma, která by se měla hlídat a udržovat při životě. Rozhodně však řídit firmu neznamená umět dělat dobrou politiku pro tuto zem a její občany. Nic není černobílé, ani dnes, ani za minulých vlád. Ideální by bylo, kdyby si politici přestali jít po krku a snažili se pracovat ve prospěch naší země. Máme dost problémů, které je nutné řešit v co nejkratší možné době. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama