Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2017 22:28:54

„Za svobodu a nezávislá média!“

„Za svobodu a nezávislá média!“

Tento slogan ovládl sociální sítě. Mnozí lidé aniž by si uvědomili o co komunistům jde, se samolibě usmívali a neměli daleko k vulgarismům. Vizitka těch, kterým slušným chování nic neříká.

Ti, kteří se díky sloganu Za svobodu a nezávislá média snaží zcela nelogicky dehonestovat komunisty by si měli uvědomit, že na politické scéně není jiná strana, která by svůj boj ohledně svobody a nezávislých médií myslela vážně. Vždyť komunisté z KSČM chtějí, aby každý občan, ať je jakéhokoli politického smýšlení měl svobodný přístup k médiím, informacím a všeobecně k internetu. Toto se nedá říct o těch stranách, které podporují Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám. Vždyť toto centrum při Ministerstvu vnitra se de facto netají tím, že ono jediné bude mít „pravdu“. A leckdo se logicky může obávat, že tento útvar bude maximálně zneužíván vůči těm, kteří mají jiný názor, než-li ten „správný“.

Každý občan České republiky by měl mít svobodu vyjádřit svobodně svůj názor aniž by byl nějakým způsobem perzekuován. A komunisté jsou si tohoto vědomi. Právě proto takzvaně bijí na poplach a varují veřejnost. Bohužel část veřejnosti si nechce uvědomit, že KSČM i tentokráte hájí zájmy svobody a demokracie. Mimochodem jediná Komunistická strana Čech a Moravy chrání ústavnost České republiky. To je jen další z faktů, který nelze popřít.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama