Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2017 22:00:00

Bezpečnost našich občanů vždy musí být na prvním místě.

Bezpečnost našich občanů vždy musí být na prvním místě.

Předseda Evropské komise Juncker prohlásil, že Česká republika přijímá pomoc od EU, a měla by proto prokázat solidaritu při společném řešení migrační krize. Toto Juncker prohlásil v projevu o budoucnosti EU v pražském Karolinu.

Je zřejmé, že Jean-Claude Juncker si snad nechce uvědomovat rizika přijímání migrantů ve velkém počtu. Že jsou bezpečnostní rizika spojená s aktuální migrační vlnou nelze popřít. Československo a posléze Česká republika projevily několikrát solidaritu. Stačí vzpomenout na to, jak bývalé Československo po skončení druhé světové války přijmulo přes 100 tisíc Řeků, kteří byli nuceni z politických důvodů emigrovat. Nebo jak Česká republika za války v bývalé Jugoslávii přijmula přes 3,5 tisíc uprchlíků z Bosny a Hercegoviny a přes 1000 muslimů z Kosova. Ovšem něco je jiného, pokud z vlastní vůle přijmeme uprchlíky, nebo je nám toto nařízeno skrze naprosto nesmyslné kvóty. ČR nikdo nesmí skrze kvóty vnucovat uprchlíky, neboť mezi uprchlíky se infiltrovali teroristé. Bezpečnost našich občanů vždy musí být na prvním místě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama