Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.03.2017 20:14:38

Miloš Zeman si zaslouží uznání za ochranu národních zájmů

Miloš Zeman si zaslouží uznání za ochranu národních zájmů

Prezident Zeman veřejnosti oznámil, že hodlá znovu kandidovat na prezidentský post. A je nad míru jasné, že ať kdokoli v současné době bude protikandidátem prezidenta Zemana, je bez šance.

Za ty roky, co je Miloš Zeman na Hradě, občanům republiky dokázal, že dokáže důsledně chránit národní zájmy. Prezident Zeman si zaslouží naše uznání jak za postoj k USA, tak i k Rusku nebo i Číně. Ale samozřejmě hlavně za postoj k Bruselu, který má tendenci České republice neustále něco diktovat. Měli bychom si uvědomit, že od rozdělení Československa neměla naše samostatná republika takového státníka, který tak důsledně hájil národní zájmy, jako současný prezident Zeman.

Mimochodem prezident Zeman má podporu veřejnosti přes 70%. Který politik se může tímto „pochlubit“? Snad premiér Sobotka, který na sjezdu ČSSD obhájil funkci předsedy strany ve volbě, v níž neměl protikandidáta? Těžko, když má větší podporu i Okamura.

Česká republika by měla mít ve svém čele státníky, kteří budou důsledně chránit národní zájmy. Toto splňuje prezident Zeman, na rozdíl od premiéra Sobotky. Doufejme, že po nadcházejících parlamentních volbách bude mít ČR jiného premiéra.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama