Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.12.2013 17:53:00

Opět Havel?

Opět Havel?

Zajímalo by mě, jaký vztah měl bývalý prezident Václav Havel k Plzni. Dovolím si konstatovat, že asi žádný. Je veliká škoda, že tento zřejmě většinový názor nesdílí i plzenští zastupitelé z ODS, Občané.cz, TOP 09 a Pravá volba pro Plzeň.

Ti všichni totiž chtějí nové plzeňské divadlo pojmenovat po Václavu Havlovi.
Není na škodu říci, že i primátor města Plzně pan Baxa vehementně podporuje návrh pojmenovat nové divadlo po Václavu Havlovi. Pan Baxa by si měl uvědomit, že jeho nápady a nápady jeho politických přátel nesdílí širší veřejnost. A že je nejvyšší čas, aby pravicoví zastupitelé pochopili, že na pořadu dne není pojmenovávat instituce po Václavu Havlovi. Co mne ještě více zaráží na panu Baxovi je to, že zprvu rázně odmítal vyhlásit anketu, ve které by se občané vyjádřili, jak pojmenovat nové divadlo. Primátor anketu odmítl, protože se mu nelíbilo, že by občané rozhodovali o tom, jestli je Havlovo jméno pro pojmenování divadla dosti dobré. Jen skromně podotýkám, že komunističtí zastupitelé navrhovali divadlo pojmenovat po M.Horníčkovi nebo Vendelínu Budilovi. Podle mne je aktuální, aby primátor Baxa pomohl vyčistit Plzeň od asijských heren, nočních podniků, vyřešil problém týkající se kriminality...Myslím si, že jedno letiště a několik ulic, nesoucích jméno Václava Havla, je tak akorát. Co kdyby se časem zase přejmenovávalo? Tolik peněz na takové zbytečnosti opravdu nemáme.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama