Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2015 20:19:59

Stanoviska, která vydává prezident Zeman, jsou určující i pro okolní země

Stanoviska, která vydává prezident Zeman, jsou určující i pro okolní země

Nejsem sám, kdo nesouhlasí se stanoviskem české vlády k ukrajinskému konfliktu. Ale jsem přesvědčen, že většina lidí tak jako já je za jedno s postojem prezidenta Zemana a Hradu obecně k problematice ohledně Ukrajiny.

Pokud mohu mluvit za sebe, tak říkám, že pro mne je důležité to, jaká stanoviska a komentáře vydává hlava České republiky, to znamená prezident Miloš Zeman, a ne to, jaká stanoviska vydává vládní koalice, která má v Poslanecké sněmovně politiky, jejichž minulost není zrovna čistá.

Jaká stanoviska a komentáře vydává prezident Miloš Zeman, je i určující pro okolní země, neboť prezident Miloš Zeman, má právo po vyhrané první přímé volbě prezidenta mluvit za celý národ. A okolní státy si toto uvědomují.

Kdyby tomu tak nebylo, tak by například vysocí činitelé EU, NATO a ukrajinského velvyslanectví v Praze tak hystericky nereagovali na výroky a názory našeho prezidenta.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích


 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama