Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2017 15:34:03

Stát velkou měrou musí přestat dotovat neziskové organizace

Stát velkou měrou musí přestat dotovat neziskové organizace

Žel musíme konstatovat, že většina neziskových organizací jsou přisáté na státním rozpočtu. Většina neziskovýh organizací plní politickou úlohu, která je zaobalena například pod humanitární činnost

Stačí zmínit jen to, jak různé neziskové organizace se velkou měrou podílí na státních převratech – barevných revolucí. Viz Ukrajina. Tyto pokusy zaznamenává i Rusko, či Čína, které účinně na diplomatickém poli bojují vůči neziskovkám, které jsou placené ze zahraničního kapitálu.

Bohužel Česká republika v boji proti neziskovému sektoru efektivně nebojuje. Stačí vzít v potaz už jen to, že neziskové organizace sídlící v ČR škodí zájmům republiky. A to například tím, že pomáhají takzvaným uprchlíkům. Tyto neziskovky už jsou tak zpolitizované, že si dovolují kritizovat i tuzemské vrcholné politiky, včetně prezidenta Zemana, který je dlouho těmto neziskovám takzvaně trnem v oku.

Samozřejmě, že tyto neziskovky budou podporat Jiřího Drahoše, či Horáčka, který má kontroverzní minulost. Tyto oba dva kandidáti na prezidenta jsou jen bílými koňmi řízenými ze zahraničí. Stačí poukázat na to, jaké na veřejnosti mají názory. Například Drahoš, který se neustále označuje za demokrata, by v žádném případě nedovolil demokratické referendum o vystoupení ČR z EU, či by nejradši rozmístil cizí armády NATO v republice. A to už raději nemluvím o tom, že Drahoš má pochopení pro činy teroristů bratří Mašínů.

ČR musí být stejně „tvrdá“ na neziskovky se zahraničním zázemím, tak, jako Rusko, Čína či USA. Tyto neziskovky se musí odstavit od tučných dotací státu. Nelze nadále tolerovat činost zaměřenou vůči národním zájmům ČR.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama