Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2016 18:06:50

U některých umělců nelze zapřít inklinaci k názorům TOP 09

U některých umělců nelze zapřít inklinaci k názorům TOP 09

Nevhodné agitování proti prezidentovi Zemanovi, za kterým stojí více než 70% Čechů, zaznívá nejen ve sportu, ale už i při předávání cen Anděl.

Je evidentní, že politika proti prezidentovi je někým řízená. Neustálé nejen slovní výpady proti prezidentovi Zemanovi se stupňují. Je jen otázkou času, kdy se malá část společnosti, která je zaměřená proti prezidentovi Zemanovi zradikalizuje ještě více.

Například jsme zmíněný radikalismus mohli vidět u skupinek, které ve dnech návštěvy čínského prezidenta vyhledávali konflikty s přívrženci státní návštěvy. Bohužel tito lidé si neuvědomují, že politika je hlavně o diskusi, nikoliv o násilí.

Můžeme se zatím jen domnívat, kdo stojí za demonstracemi a slovními výpady proti prezidentovi Zemanovi. A byl bych velmi nerad, aby podezření padlo na ambasádu, jejíž velvyslanec má dveře od pracovny prezidenta zavřené.

Jsem velmi zvědavý na to, jak se zachovají další umělci. Zda-li po vzoru Lenky Dusilové a Kollerovi budou kritizovat svého prezidenta. Vidíme, že u některých umělců se politická angažovanost, inklinující k názirům TOP 09, nedá zapřít. Je to ku škodě jich samotných, neboť se oni tímto sami dehonestují.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama