Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2018 19:02:02 - peter hall

proč?

Dobrý den. Tak mladý a už jste si zvolil tu nejnesprávnější stranu v naší republice s tou nejhorší minulostí, se kterou se ani nedokázala rozloučit tím, že by si změnila alespoň název. Zažil jsem ve svém životě něco málo z této doby, mí rodiče o dost víc a zkušeností a zážitků máme na rozdávání...... Podle mně je to ta největší hrůza, že strana, postavená na úroveň fašismu, stále ještě nebyla od sametové revoluce zakázána (snad je to i tím, že tato "revoluce" byla nejspíše touto stranou i uměle vyvolána a provedena...) Ale zpět k vašemu článku. Já sám jsem také angažován ve čtyřech organizacích, také dostáváme peníze a nejsme nikomu nic dlužni. A mimochodem, víte, že Miloš Zeman pomáhal českou asociaci tohoto Římského klubu po "revoluci" spoluzakládat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.01.2018 18:30:23 - Petr Cvalín
Dobry den,
Jsem členem demokratické, parlamentní strany. Pokud chcete, aby byla KSČM postavena na uroven fasismu, tak tim padem urážíte oběti nacismu a fašismu. A mimochodem, zjistěte si, jak se Miloš Zeman později vyjádřil o asociaci Rimskeho klubu. Budete překvapen.