Petr Sýkora

Oznámil jsem svoji kandidaturu do Senátu ČR
  • JM-ND
  • Praha 11
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2017 17:55:39

Senátor Kos „pohřbil“ dnešní jednání zastupitelstva MČP11

Senátor Kos „pohřbil“ dnešní jednání zastupitelstva MČP11

To, že hlavou HPP11 otáčí senátor Kos, už na Jižním Městě dnes nikdo nepochybuje. To, že senátor Kos nařídil, aby zastupitelé za HPP11 nehlasovali pro schválení dnešního jednání zastupitelstva MČ Praha 11, je realita.

Neprojednaly se tak důležité body pro zachování chodu naší obce. Na programu bylo totiž mimo jiné schválení převodu finančních prostředků do r. 2018. Schválení tohoto bodu je důležité pro provoz úřadu, údržby zeleně, chodu mateřských a základních škol, apod. Také se nemohly projednat paradoxně body, které navrhl sám Kos. Asi nechtěl jednat o nulové toleranci hazardu na Jižním Městě, asi nechtěl jednat o havarijním stavu lávek pro pěší a změně jednacího řádu. Jde to dokonce tak daleko, že zastupitel Horník (HPP11) požádá o přidělení finanční dotace ve výši 150 tis. Kč. na údržbu areálu FC TJ Háje, aby posléze na příkaz senátora Kosa, pro tento svůj návrh nehlasoval.

Je zřejmé, že senátor Kos a jeho HPP11, se politikařením chytá do svých vlastních pastí a nekoná v zájmu občanu Jižního Města. Zastupitelé za JM-ND vždy podporovali projednání bodů jednání zastupitelstva. Bude tomu tak i na nejbližším jednání zastupitelstva dne 18.12.2017.

Klub JM-ND 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama