ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2011 12:19:00

Komunisté měli imperialisty

Komunisté měli imperialisty

Mám pocit, že kdyby Věci veřejné neměly Tluchoře, musely by si ho vymyslet. Každá totalitní struktura žije z obrazu nepřítele.

Potřebuje totiž někoho, na koho může svalit svoje vlastní vnitřní problémy. Komunisté měli imperialisty, kolaboranty, šmelináře, agenty Wall streetu, mandelinku bramborovou. Věci veřejné mají "kmotry ODS", přeběhlíky, pučisty - a samozřejmě Tluchoře. Musím říci, že tak krásné vystoupení, jaké předvedla Karolína Peake po pátečním jednání klubu VV v Česku nezaznělo od doby, kdy pracující podporovali soudruha Stalina v jeho boji za mír a žádali exemplární tresty smrti pro agenty imperialismu. Stejná dikce, stejné věty. Jen místo Stalina Petr Nečas - omlouvám se Petře, ty za to nemůžeš, ale soudružka Peake to takto pojala - a místo agenta imperialismu já. Takže Petr Tluchoř a ne Bárta může za korumpování poslanců. Petr Tluchoř a ne Bárta může za sledování politiků ODS agenturou ABL. Petr Tluchoř a ne Bárta může za plán na ovládnutí státní správy. Petr Tluchoř a ne Bárta může za to, že ministři za Věci veřejné včetně jejich formálního předsedy nejsou elementárně schopní plnit své úkoly.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama