ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2011 16:34:19

Pokračuje Bárta ve sledování?

Pokračuje Bárta ve sledování?

Je na pováženou, že Vít Bárta se ani po svém avizovaném odchodu z vlády zřejmě nevzdává nasazení černých šerifů coby nástroje politického boje.

Jeho zájem o to, kde a s kým se scházím, svědčí o tom, že mu stále není cizí nezákonné sledování osob a narušování jejich soukromí. Přitom právě tyto kriminální praktiky jsou jedním ze závažných prohřešků, kvůli kterým musí Vít Bárta odejít z politiky.

Navíc informace ze zdroje ABL připomínají známé Rádio Jerevan. Ona schůzka se nekonala v sobotu, ale v pátek a premiér Nečas o ní byl týden dopředu informován. Nedošlo k ní v kavárně, ale v italské restauraci La Vita e Bella. A ona blondýna nebyla Kristýna Kočí, ale Lucie Talmanová, která přišla se svým mužem Mirkem Topolánkem. Stoprocentně pravdivá na celé věci je tak pouze okolnost, že před restaurací stála podezřelá Octavie, z níž zřejmě kdosi fotil hosty restaurace.

Je zcela zřejmé, že jediným důvodem, proč Vít Bárta šíří takto zavádějící informace, je snaha za každou cenu přebít skandály spojené s odhalením jeho plánů na infiltraci veřejné moci prostřednictvím bezpečnostní agentury ABL a její dceřiné krycí firmy Věci veřejné.

Petr Tluchoř, předseda poslaneckého klubu ODS
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama