ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2011 15:56:07

Radnice musí být o reformách včas a důkladně informovány

Radnice musí být o reformách včas a důkladně informovány

Petr Tluchoř debatoval se zástupci ODS na radnicích.

Diskuzí se zástupci ODS dnes pokračovala série neformálních setkání Petra Tluchoře se starosty a členy zastupitelstev zvolených za ODS ve Středočeském kraji. Příbramského setkání se zúčastnil také ministr zemědělství Ivan Fuksa.

"Z pozice člena středočeské regionální rady a především předsedy poslaneckého klubu cítím potřebu zpětné vazby od lidí, kteří se pohybují na komunální úrovni. V našem poslaneckém klubu v tomto volebním období usedlo mnoho bývalých i současných starostů a komunálních politiků, takže zájmy komunální sféry jsou v klubu zastoupeny více než kdy předtím. Debatu s kolegy ve středočeských městech a obcích přesto považuji za nezbytnou a snažím se jí věnovat maximum času," komentoval akci Petr Tluchoř. Podle něj navíc taková setkání poskytují prostor seznámit členy ODS zastoupené na radnicích s děním v poslanecké sněmovně a chystaných zákonech a opatřeních.

"Poslanecká sněmovna začíná projednávat desítky reformních zákonů, které výrazně ovlivní život lidí i fungování obcí. Považuju za správné, aby byli naši zástupci na radnicích o těchto krocích včas a důkladně informováni. Pomůže jim to navíc v komunikaci s jejich voliči," doplnil Petr Tluchoř.

Již dříve se Petr Tluchoř setkal z kolegy z oblasti Praha-východ, Praha–západ, Nymburk, Kutná Hora a Kolín.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama