ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.12.2016 14:48:19

Když Bém předkládal Opencard zastupitelstvu, tak ho uvedl v omyl

Když Bém předkládal Opencard zastupitelstvu, tak ho uvedl v omyl

Je zřejmé, že když tehdejší primátor za ODS Pavel Bém v květnu 2006 předkládal projekt Opencard zastupitelstvu, tak ho uvedl v omyl. V pořadu Pro a proti Českého rozhlasu Plus to uvedla náměstkyně pražské primátorky za Stranu zelených Petra Kolínská.

„Faktem je, že byznysplán, který v květnu 2006 tehdejší primátor Bém předkládal, vyrobila de facto firma, která pak měla tuto zakázku konzumovat. Faktem také je, že kriteria pro veřejnou zakázku byla připravena tak, aby se přihlásila jen jedna firma,“ prohlásila.

Bémovo popírání odpovědnosti za předložení projektu Opencard tehdejšímu zastupitelstvu Kolínská odmítá. „Ctěme fakta. Na webu hlavního města Prahy jsou dostupné stenozáznamy ze schůze zastupitelstva, tam Pavel Bém předkládá projekt Opencard a hlásí se k němu.“ Připomněla také, že soudní zástupkyně Dagmar Máchová byla na základě trestního oznámení zbavená svých funkcí, protože je podezřelá, že vyšetřování projektu Opencard směřovala tak, aby se provinění nepopsala a neodhalila.

Poslechněte si celý pořad.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama