PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.

předseda SPD JmK
  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2017 18:41:04

Multikulturní fronta v Brně se nevzdává

Multikulturní fronta v Brně se nevzdává

V těchto dnech odstartoval projekt, který má Brno proměnit v ráj pro imigranty, alespoň se o to velmi snaží koalice ANO, KDU - ČSL, Žít Brno s Piráty, Zelení a TOP09.

Už na lednovém jednání zastupitelstva si totiž tato vykutálená koalice odhlasovala projekt na integraci imigrantů, se zvláštním názvem "Zvyšování interkulturní prostupnosti veřejných institucí ve městě Brně". Tento pilotní projekt s rozpočtem 10 mil. Kč, který byl v těchto dnech spuštěn, budí oprávněně obavy nejen Brňanů, ale i dalších obyvatel Jihomoravského kraje. V rámci tohoto programu má jít část peněz na platy úředníků, kteří budou pomáhat migrantům komunikovat na úřadech. Část rozpočtu půjde na zahraniční pracovní cesty. Na své si přijdou i neziskovky zabývající se imigranty, se kterými se magistrát chce radit. Vzhledem k tomu, že hlavním partnerem projektu je společnost Sociofactor pana Dr.  Topinky, který je autorem rozsáhlých statí o islámu v ČR a o sociální inkluzi muslimů do české společnosti. Není tak těžké si domyslet, které kultury má asi projekt za cíl integrovat. Je s podivem, že pro magistrátní koalici není varováním situace v západoevropských městech, kde se multikulturalismus projevuje v plné síle. Francouzská republika, kolébka evropské demokracie je už 2 roky ve výjimečném stavu, v ulicích měst je v neustálé pohotovosti policie, kterou už posiluje i armáda, aby ubránila pořádek před nepřizpůsobivými imigranty z nepřátelských kultur.

Je nad slunce jasné, že se jedná o přípravu na vládní záměr přijímat do země nelegální migranty, kteří se potulují Evropou a Brusel nám je nutí prostřednictvím kvót a pod pohrůžkou sankcí, po tisících. Multikulturní ghetta tak v Brně mají zelenou i přes varující zkušenosti z metropolí na Západě. My z hnutí SPD – Tomio Okamura, multikulturní ghetta odmítáme!

PhDr. Jan Hrnčíř, volební lídr SPD JmK Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama