PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.

předseda SPD JmK
  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2016 13:22:16

Projev na demonstraci v Brně - náměstí Svobody 25.6.2016

Projev na demonstraci v Brně - náměstí Svobody 25.6.2016

Vážení přátelé, Moraváci, Češi i Slezané, děkuji Vám všem, že jste si udělali čas a věnovali horké sobotní odpoledne naší historicky první brněnské demonstraci.

Většina z Vás mě zná jako autora blogů vyjadřujících se k aktuálním problémům ve společnosti, ale jak už tady zaznělo, jsem také předsedou jihomoravské regionální buňky hnutí SPD a mám tu čest, vést i kandidátku do krajských voleb. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie existuje teprve 12 měsíců, a za tuto dobu jsme získali cca 10 tisíc členských registrací, z toho téměř půldruhé tisícovky v našem Jihomoravském kraji. Máme za sebou spoustu práce, ale ještě více jí máme před sebou. Podařilo se nám vytvořit fungující krajskou strukturu a ve většině okresů i fungující okresní buňky. Bez kvalitního zázemí v regionech, totiž nemáme šanci na úspěch. Náš cíl je jasný – uspět v letošních krajských volbách a poté uspět především ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně ovlivňovat politiku směrem, kterým si my všichni přejeme, tj. k přímé demokracii. Nebudeme to mít jednoduché, mainstreamová média nás buď ignorují, zesměšňují nebo dehonestují. Proti politické konkurenci jsme v nevýhodě, neboť nemáme finanční prostředky na velkorysé kampaně a ani odpovídající prostor v médiích, ale máme kvalitní program, skvělý tým a odhodlání k radikální změně systému, kterou česká politika nutně potřebuje.

Ovšem, abychom byli úspěšní, musíme se také spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Do krajských voleb proto jdeme v koalici se stranou práv občanů, kterou založil a jejímž čestným předsedou je prezident republiky Miloš Zeman. Je zřejmé, že tak jako v minulosti, i letošním krajským volbám budou dominovat celostátní témata, jako jsou ilegální migrace a diktát EU. Poslanci našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie – TO (SPD) opakovaně prosazují v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky, přijetí ústavního zákona o referendu o vystoupení České republiky z Evropské unie. Odpovědí vždy je arogance a smích vládních stran i stran takzvané opozice.

Po čtvrtku již víme, že se smát přestanou. Britské politické elity zdaleka nezradily a neprodaly své občany a svoji státnost tak, jako české politické pseudoelity, které zradily vlastní občany a prodaly naši suverenitu. A přesto se občané VB rozhodli v demokratickém referendu k vystoupení z Evropské unie. Důvodem pro vystoupení z tohoto totalitního spolku, je totiž hanebná politika eurounijních lídrů a jejich bruselské junty.

Tato politika, kterou čeští vládní politici v uplynulých letech podporovali, vyvolala, mimo jiné i tzv. Imigrační krizi. Donedávna nám tito politici jakékoli problémy s nelegálními migranty popírali. Poslušně podporovali Brusel a Washington v destabilizaci zemí v Africe, na Blízkém východě i v Asii, podporovali války, které jsou základní příčinou současné krize. Cíl je zřejmý, a to likvidace národních států, islamizace Evropy a vytvoření multikulturního superstátu, jakýchsi Spojených států evropských.

Naše hnutí SPD povede nekompromisní politický zápas proti těmto plánům. Současná politická reprezentace nemá žádný mandát k tomu, aby rozhodovala o tak zásadních věcech, jako je faktické zrušení suverenity naší země a darování části našeho státu nepřátelským imigrantům a nikým nevolené bruselské juntě.

Ten, kdo by čekal, že se evropské špičky omluví a rezignují za to, že přivedly původně zdařilý projekt Evropské unie k faktickému rozkladu, je na velikém omylu. Dnes naprosto zdiskreditovaní politici, jako je Merkelová, Juncker, Schulz, Tusk a další, již avizovali, že budou ještě více usilovat o větší integraci a pokračovat v jejich destruktivní politice. Výsledek bude jediný, ještě více posílí odstředivé tendence a stanou se tak hrobníky projektu s názvem Evropská unie. Je jasné, že jim v tom bude ochotně pomáhat několik desítek tisíc brutálně přeplácených úředníků, kteří neustále vytváří tisíce nových a nových nařízení pro celou Evropu na úkor národních států. V takové Evropské unii žít nechceme. Nechceme izolaci, ale jsme proti diktátu. Vystoupení z tohoto přebyrokratizovaného spolku jménem Evropská unie, není tedy žádný extrémismus, je to jediné rozumné řešení stávající krize.

Je i v zájmu naší bezpečnosti, abychom zásadně změnili pravidla spolupráce Evropských národů a suverénních států. Společně s Vámi to dokážeme!

Děkuji za pozornost. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama