PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.

předseda SPD JmK
  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2016 16:02:08

Zkáza Evropy: Turecko ovládlo EU

Zkáza Evropy: Turecko ovládlo EU

Nejčernější obavy se potvrdily, Turecko postupuje kupředu ve svém vítězném tažení Evropou. Unijní lídři za vydatné asistence A. Merkelové opět ukázali, že kývnou Turkům na všechny jejich požadavky.

Turecký prezident Erdogan už je jen krůček od realizace svého snu, vytvořit opět velkou Osmanskou říši a islamizovat Evropu. V 17. století se totiž Osmanské říši jen těsně nepodařilo dobýt a islamizovat Evropu, po včerejším summitu už je jisté, že se tak v dohledné době stane.

Včerejší summit v plné nahotě ukázal, jak jsou unijní lídři bezmocnou a snadno vydíratelnou kořistí pro dravé Turky.  V podstatě se jen stvrdilo to, co už A. Merkelová dohodla při posledním setkání s tureckým premiérem Davutogluem. „Je třeba přeměnit nelegální imigraci na legální. Samozřejmě to bude znamenat, že se budeme muset podílet na zátěži, kterou to přinese, a to finančními prostředky, ale také legálními kontingenty, které dají lidem šanci přijít do Evropy, aniž by ohrozili svůj život,“ tak pravila A. Merkelová.

Kromě dalších miliard Eur, Turci dostanou od července volný přístup k schengenským vízům a urychlí se přijetí Turecka do EU.

Zatím Turci v klidu bombardují Kurdy, skutečně bojující s Islámským státem a dále likviduji politickou opozici jako na běžícím pásu. To je opravdu spojenec v NATO a již brzy člen EU k pohledání.

Jednadvacáté století je pro křesťanskou Evropu evidentně, tím posledním. Nejvyšší čas vypsat referendum o vystoupení z EU a zachránit tak naši vlast před povinnou islamizací na příkaz unijních lídru v čele s německou vůdkyní Merkelovou. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama