PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2014 11:13:19

Chceme dokázat, že je možné ve volbách uspět i bez masivní kampaně

Chceme dokázat, že je možné ve volbách uspět i bez masivní kampaně

Piráti gradují online kampaň pro eurovolby

Pirátská strana pro finální část kampaně pro volby do evropského parlamentu přichystala několik lákadel.

23. dubna byl v plném rozsahu spuštěn web www.volimpiraty.eu, kde naleznete Pirátský program, kandidátky a další odkazy související s Evropskými volbami. Pro evropské volby Piráti zprovoznili i platební bránu, volební kampaň plánují pokrýt z drobných příspěvků, vystačí si zhruba se čtyřmi sty tisíci korun.

Nový háv dostala i Pirátská soutěž, unikátní projekt, který přidává k volební kampani zábavné prvky. „Princip soutěže je jednoduchý. Příznivci si vyberou volební okrsek a snaží se, aby v něm Piráti získali co nejvíce hlasů a co nejvíce procent. To jsou dvě hlavní soutěžní kategorie. Pro lepší virální šíření jsme do soutěže přidali ještě další linie. Třeba kdo získá nejvíc nových soutěžících, nebo o obec, kde budou mít Piráti nejlepší výsledek v republice.“ vysvětluje Mikuláš Ferjenčík, pořadatel Pirátské volební soutěže. „Soutěž naleznete na stránce soutez.pirati.cz. Už se zaregistrovalo prvních 60 soutěžících,“ doplňuje Ferjenčík.

Tradičně silní jsou Piráti na sociálních sítích. Facebooková stránka Pirátů, která má přes 54 000 fanoušků oslovuje přes 100 000 lidí týdně. Statisícový dosah má i odkazovací web SledujuSerialy.cz, který Piráti převzali, protože se původní správci zalekli šikany ze strany České protipirátské unie.

„V těchto volbách chceme dokázat, že v jedenadvacátém století je možné ve volbách uspět i bez masivní reklamní kampaně,“ uzavírá lídr Pirátů, Ivan Bartoš.

Odkazy

www.volimpiraty.eu - Pirátský volební web
soutez.pirati.cz - Pirátská volební soutěž
www.facebook.com/ceskapiratskastrana - Facebooková stránka Pirátů
www.sledujuserialy.cz - Odkazovací web Sleduju Seriály

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama