PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2021 16:22:32 - Jiří Šabrata

ke kauze Vrbětice

Na webu BIS se píše:...její (BIS) práce ale nekončí jen pouhým upozorněním (o rizicích), úkolem BIS je hrozbám předcházat a nebezpečí eliminovat... Psal jsem na BIS lehce provokativní mail:" Neselhala BIS, když nechávala tak velký vrbětický objekt s budovami po střechu naplněnými municí a zbraněmi bez povšimnutí? Viz díry v plotě, chabé zajištění? Dík za odpověď. Jiří Šabrata, Ostrava". Odpověď jsem nedostal. Nebylo by od věci zvážit trestní oznámení na BIS, příp. jejího pracovníka za nedbalost....jde mi o to, že by to možná otevřelo možnost, dostat "Vrbětice" k soudu... Co na to říkáte? Děkuji za odpověď a srdečně zdravím, moc si Vás vážím. Kdyby nebylo lidí jako Vy, tak by mi v této republice ani nešlo žít. :-( Je mi 64 let, radostně jsem uvítal "konec komunismu", to k čemu jsme se ale dopracovali teď, to bych nikdy nečekal. Těch lží, lží a lží, nevymahatelnosti práva, ztráty suverenity naší republiky atd, atd. Srdečně Váš MUDr. Jiří Šabrata, Ostrava

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.05.2021 11:09:50 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Dotázal jste se k samému jádru věci, pane doktore. A právě proto jste nedostal odpověď. Upřímné díky za Vaše milá slova. Ty naše ostrůvky pozitivní deviace, jak zní módní terminus technicus, budujeme pro lidi Vašeho ražení.  

Srdečně Vás zdraví 

J. Skála